Pages

Spread the words.

Daily Prophet.
SUNDAY : kita tukar skin

Thursday, June 30, 2011

SPOTCHECK : Cikgu ke murid yg slah | Kesialan pengawas .



Aduuhhh , nk nangis je rasa harini . Tdi msa solat hajat , ckgu buat spotcheck . Lpastu ade ceramah skjap . Okay , lpas dh hbis tu , ckgu amik sume BEG yg berisi brg terlarang . Aku tak risau pun , sbb aku tak bwak pape . Time budak prmpuan , nama U kena pnggil . Okay , kwn aku punye nama , dia gelabah tahap gaban . Kiterang cube calm down kan dia sbb tkkan lah dia bwak make-up kn ? Last , nothing happen . Okay , nama aku tak kena pnggil , lpas tu , ckgu suh blah . Aku pun , pergi cari BEG aku . 


Wei , mne BEG aku ni ? 


Aku pergi tnye sume pngwas klas aku yg tak leh solat tu , sbb depa lah yg check . Sume ckp tak tau . SO , aku cari . Lpas tu , kwn aku yg nme U ckp , ko ade pnjam buku aku tak ? 1, 2, 3, okay , ade . HOK ALOH , tu beg aku dkt BATMAN tu . 

Dlm hti aku , "is that really my BEG ? HELL , i don't have make-up "




Aku ckp dgn pngwas yg brnama AKAK . 


AKAK , saya tak bwak pape pun . CHECK lah skli lgi klau berani !!!!!
dia berani , dia check beg aku , dia jumpe CLEAN and CLEAR ! Aku ckp , " tuu , yg sch bgi . Sume perempuan pun dpt "
dia phm , sbb dia pun dpt CLEAN and CLEAR tu .


Time aku tgh tunggu dia check , aku tgk sorng pengawas yg aku gelar ABANG . ok reaksi dia terkjut sbb mcm tak sngka aku bwak make-up . Seee , abg ni pun tak prcaya aku bwak make-up .



aissshhh , aku dah cuak ni , kang kwan abg aku nmpk nti , dia kasi tau abg aku cmne ? BATMAN ni pun satu , aku ckp dgn dia , dia buat dek je . Aku tak leh sungguh org cmni . Dah HILANG RESPECT aku kt ko . 




LAST ." ok . bleh blik klas . Awk jgn takut klau awk tak bwak pape " si AKAK menasihati aku .



Mmg lah tak tkut , tpi muke aku nk ltak kt mne ? Budak2 pndg serong dkt aku . Ko ingat aku ni BOSIA ke nk bwak make-up pegi sch haa ? Ko tgklah , aku budak klas ape ? HAAA ? tak hingin aku nk bwak make up pergi sch . Muke aku dah CLEAN and CLEAR ok . 


OK , aku tau ade sorng pngwas klas aku nk khenat kt aku . Aku tau lah tu spe . Ko mnt IZZAT RAZALI dgn AIMAN PSS kn ? haa , ta yah berdalih lgi . Kn snang aku tulis kt sini . BIAR kau plak malu . Oh , dialah yg Tulis kt klas 4 IA tu . Oh , BRO YOUK , aku dgr nama ko tdi . Ko bwak make-up jgak eh ?









12 comments:

budaksetan said...

hihi, name titew adew, titew terbawak kad terup lah, hihiks

suhaida adnan said...
This comment has been removed by the author.
A.J De's said...

@budaksetan , HAHA , ptutlah aku nmpk ckgu mnda tah tdi siap tayang lgi . Ko tak yah nk guneww bahasew rempiwwt tuwww larwwh .

@suhaida , abg kesayangan ko terbwak lah tu .

suhaida adnan said...

ah , ltak pn cerite psal perempuan bajet cool bile 4ia ade tuu. asal tak campak je nme budak tu je kat sini ? alang alang budak 4ia ade tuu. :-)

suhaida adnan said...

thon bile die abg aku bodo ?

A.J De's said...

ahh , thun bile2 je lah . nti je lah aku kasi tau satu sklh tu . Tunggu masa je .

budaksetan said...

haaa, aku tak kenal korang -..-
ce lah dedahkan diri, haish

A.J De's said...

ohoi budaksetan , nipu hapok ko tk knal Suhaida . Ermm , aku nk tunjuk ke tak nk haa ? malu siakk .

suhaida adnan said...

ye dok , mu tak knal aku ? aku letak name full aku tuu.

budaksetan said...

siapa suhaida adnan? =='

A.J De's said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH . ta yah knal lgi bgus .

suhaida adnan said...

enth , tak yak knal pn tak pe. tp kteorg knal kau. :)