Pages

Spread the words.

Daily Prophet.
SUNDAY : kita tukar skin

Friday, July 22, 2011

Asians are smart. Be jelous.

blog AJ private selama 2 hari . Tukar design dan mcm2 lgi. rse mcm buruk je blog ni tgk.

Nk stop blogging psal life. Tak best crita psal life dkt blog, annoying gile. AJ tak crita lah sume menda, smpai pergi tndas pun nk crita dkt blog. Takde kerja lain ? dah lah sume orang nk knal AJ. tak bestnye. Takde life lah klau mcm tu.
So, AJ delete bnyk entry mengarut. Lpas ni AJ blog pndpt, photo which is kinda same with life but not that really look likes my life story.

Dulu AJ suke Indon. Mse drjh 4/3 kot. Sbb msa tu Indon bru nk popular, takdelah AJ meluat sgt nk dgr.
5#Hapus Aku-Nidji
4#Lagu berjalan memutar.( Tak bisakah-Peterpan)
3#Naluri lelaki-Samsons
2#Menghapus jejakmu-Peterpan
1#Mungkin nanti-Peterpan

Jangan suruh aku dgr lagu indon lain plak. Muntah hijau kang
Mostly Peter pan lah. I know it supposed to be Peter porn.
I listen to music that I like not because of their ethnic/races/tribes/religion/handsome/beautiful/popular. I like it when i like.

Firman Allah SWT dalam surah al-Hujurat ayat 13
Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan suku puak, supaya kamu saling berkenalan. Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang paling takwa di antaramu. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam Pengetahuan-Nya”.

Orang yg matang , org yg brtaqwa, jgn lah kau benci sgt dkt kaum Indon, Tuhan jadikan mereka supaya kamu saling berkenalan.

Ahh, budak 3org ni buat ape dkt sklh rndh ? Siap bwak tongkat lgi. Aku tak phm sungguh la.
Bye-bye guru besar sklh tepi sklh aku. Nti reunion 6 tuah, kiterang ajk guru besar ye.

http://www.youtube.com/watch?v=VDjgfWAL5UQ
Orang ni dah mcm panda aku tgk hari-hari.

2 comments:

Addy said...

Gosh! U r so young yet u write adultly, in a way to mean your writings are matured. btw, thanks for following.. =)

A.J De's said...

HAHA, well thamks BRO ! I'm on my way to be a mature girl i guess :) Thnx for visiting here.