Pages

Spread the words.

Daily Prophet.
SUNDAY : kita tukar skin

Friday, July 15, 2011

The Boy Who lived

The Boy Who lived. Chapter pertama, tajuk pertama cerita Harry Potter ! Tak prcaya, pergi kdai buku, amik Buku HP soccerers stone. Tgk tajuk pertama, Chapter pertama.


Aduh, rmai plak yg tnye spe pkwe sya lepas sya buat entry ni.
Alah, korang ni sibuk je lah kn? HAHA, tak mrh pun, sje je. Nahh, ni gmbr dia.

Comel tak ?
Haaa, tulah Shahrin Najmi yang korang nk sgt tahu tu. Gmbr tu mse dia kt LONDON, alah, dia mmg ddk kt LONDON pun ngan family dia. Tpi dia dh nk blik Malaysia bulan dpan klau tak silap. Apelah korang ni, budak ni SHAHRINCOOL, alah famous youtubers tu, kang aku ltak nma si matluthfi ke anwarhadi ke, tua sgt lah plak.

HAHA, jgn jelous, aku ade gmbr dia. Kau ade ?

Sob, sob, aku nk nangis. Crita Harry Potter dah smpai ke pnghujung. Lpas ini aku harap sambungan cerita Percy Jackson ada. Klau tak mmg aku mrajuk ngn HOLLYWOOD, asyik buat sequel cinta yang mmg pathetic iaitu crita TWILIGHT. Oh tidak, crita mcm tu tak lyak ade dkt Malaysia, menjahanamkan pemikiran budak melayu serta budak sekolah yang belm cukup umur. #PAHAMPAHAMJELAHADAUNSURAPA !  Aku tgk skali, sumpah aku tak minat hero dia yang tak handsome tu dan aku takkan tgk dah.

Nanti mesti aku rindu budak jahat ni. Arrrrrrr !




Mmmg aku nangis lah lpas ni. Huwaaa

Mmg lpas tgk cita HP7part2 ni, mmg aku berair lah. Kena sediakan 1kotak tissue. Wohh, ok, Imma die hard fan of harry potter ok. Tgklah Blog ni, penuh dgn kata2 curse je.
 
Summer, please come closer and faster. I'm tired of school already !
Lpas ni peminat TWILIGHT, jgn serang aku plak.

4 comments:

suhaida adnan said...

Cis , Tak menahan Shahrin ade kat situu -..-

A.J De's said...

Suhaida: Handsome kn ? aku ada gmbr dia, kau ada.

suhaida adnan said...

ahh , cri google je. mcm kwan karib kau tu buat. ;p

A.J De's said...

Ahhh, jgnlah dia google gmbr pakwe aku ni. Nangis aku, dia buat FB fake kt pakwe aku. Kang aku confuse mne satu real, mne satu FAKE. ohhh tidak.

OHOIII,HOIII. Treng teeng tengtennge tneg teng. Senyumlah,senyumlah, ahai cik mek yang aku tak nk sebut nama dia kt sini.-ikut rentak lagu senyumlah-