Pages

Spread the words.

Daily Prophet.
SUNDAY : kita tukar skin

Tuesday, August 9, 2011

Puasa ?

ASSALAMUALAIKUM, semua, anda semua puasa tk hrini ? *Bgus3

Budak form 1 ?
Haish, ko tak de kerja lain ke pose-pose ni. Pagi2 ckp BABY dah.

Form 2 ?
Haaa, spe bwak maggie mkn celah tannga tu ha ? ingt aku tk tau ke ? Warna kuning, kerinting plak tu, spe tak pose haa ?

Form 3 ?
Wei, nk peksa  PMR, mu gi main mercun tu, dh lah baling dri atas. Mujor tak kena org yg tak brsalah. JAKUN, dayak ah mu.

Form 4 ?

Oh, sya nk mntak maaf ni, sbnrnye sya tkut nk mntak maaf, tpi sya mlas nk tunggu raya. Sorry lah klau sya tertulis nme sape2 dlm blog ni, ltak gmbar hudoh ke :) Kdg2 sya ni tulis ikut prasaan je, ltak gmbr tu ikut mood, klau sya rse gmbr tu lwa, sya ltak, bukan sbb lain, tak de mksud pun nk malukan sesape. Dh, sya dh mntak maaf dh ni :) Wajiblah dimaafkan. Lpas ni, sya tak nk fikir dah :) perkataan ***L tk elok tulis kt sini, jdi sya mls lah tulis. sya nk senyum je spnjg msa :) dpt phala :)

Form 5 ?
ok sikit kot, sbb diarang nk peksa. Oh, mungkin sbb ade tadarus tu :)


me ?
I feel like dancing now ~~~~

  • I DISLIKE CRAZED KPOP FAN.
  • JusBer beleiber obsesser.

Mk sya cerita :
Girls who is not covering their whole 'aurat' body. Wlaupun kite pergi terawih, tau tak org tak tutup aurat tu tetap dpt dosa, inikan yg warna@dye rmbut dia. Pergi lah smbhyg terawih pun, amalan kita tak diterima sbbnye, pwarna tersebut tlah menutupi ubung kpala. Mse kita amik air smyg, air tu tak msuk pun dlm kpala kita :)

Renung-renungkanlah. Slmt beramal.




4 comments:

budaksetan said...

panjang betul yang form4 tuh, zzz

A.J De's said...

@budaksetan
=_=,, sbb mu lah aku kena mintk maaf. Huufff, ikhlas ni. Klau tak ampunkan berdose :))))). Pastu, lgi 2 org yg ckp mnda ngarut kt aku tuh. Aku mntak maaf kt dorang skali :) smpaikan kt bebudak tu ye :((((

L said...

kita seorang pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

A.J De's said...

@L

k. thnx for visiting.