Pages

Spread the words.

Daily Prophet.
SUNDAY : kita tukar skin

Tuesday, May 15, 2012

Hehh kau

Kau jangan ingat muka kau putih macam cina semua perempuan minat. Kalau belajar tak hebat mana, hisap rokok, solat tak cukup 5 waktu, SPM pun belum tentu dapat pergi mana-mana. Hanya perempuan bodoh yang merayu-rayu terkinja-kinja meminta sesuatu yang bukan dia punya sahaja nak dekat lelaki sebegini, perempuan yang tiada maruah. TAHU ?

Keturunan kau mesti macam gitu-gitu sikit kan ? Aku bru tau kau mengata aku. Bukan aku lah pada pengetahuan kau. Walaupun aku tau siapa yang buat. Aku tak nak aibkan dia. Takpe. Allah kan ada. Biar Allah je yang balas.Aku harap perempuan tu mengaku nanti, bukannya jadi pengapi dalam bahangnya.
Aku harap lelaki sebegini faham ! I mean someone.

Okay, saya melakukan paradigma sebentar tadi. Saya akan bertegas dengan orang lelaki yang memang saya tidak suka latar belakangnya. HARAP MAKLUM.  Perempuan, tolonglah jaga maruah anda. Tutup lah segalanya. Jangan biarkan ianya terdedah.

KRONOLOGI,
Perempuan ibarat kuih. Kuih yang elok dijaga dan diselimuti dengan rapi. Tapi, bagi kuih yang tidak elok, ianya sudah tentu dihinggap lalat.

Ya Allah, aku harap budak tu baca dan tau dia yang aku maksudkan. Aku tak berniat nk sakitkan hati dia Ya Allah, ini, pengajaran. 

0 comments: