Pages

Spread the words.

Daily Prophet.
SUNDAY : kita tukar skin

Friday, June 15, 2012

Elmo

Hai kamu :)
Result exam tak boleh blah. Tapi saya sepatutnya bersyukur. Tapi saya sepatutnya berusaha. Tapi kenapa saya asyik online. Tapi kenapa dengan saya ni ?

Takpe. It's FRIDAY. Saya sebenarnya berfikir apa saya nak buat harini ya ?

Disebabkan EURO, ramai sebut2 pasal Spain. Ni nk cakap ni, bukan nak cakap pasal spain lawan italy then result drawww ataupun Poland lawan Russia and it was still drawwwww. Cuma nak cakap, SPAIN atau Sepanyol ni dulu pernah menjadi negara Islam yang hebat :) Nama Spain pada zaman dahulu, adalah Andalusia.

Bila cikgu cakap pasal Kaum Nabi luth, tetiba cikgu cerita pasal kaum sejenis.
Bila cikgu cakap "sekarang ni dah macam2 jenis manusia, Gay lah, lesbian, pengkid lepastu apalagi satu kaum tu ? errr, errr " Budak2 semua blurrr je. Tetiba entah macam mana kepala otak saya terfikir KPop dan saya mengeluarkan perkataan tersebut tanpa disedari. Okay, Budak gila Kpop dah jeling ni. Nasib baik ada ramai sokongan rakyat yg ketawa tanda setuju :)

Juling ke apaBaiklah perhatikan lelaki di atas. Sebelum timbul fitnah atau apa-apa, saya nak cakap, dia bukan taste saya. Saya tak rasa dia comey. Tapi semua orang ade taste masing2. Hiduplah aman dan damai bersama dia ya kawan :) Doa je :) Lepasni jgn srang saya kt sekolah sbb cakap dia juling. Pffffffft.


#TeamGermany.


0 comments: