Pages

Spread the words.

Daily Prophet.
SUNDAY : kita tukar skin

Thursday, September 15, 2011

Manusia Handsome

Haaaa, kan AJ dah janji, harini, AJ nak update psal pengetua. Pengetua titewww machooo, bebudak choral speaking 2AB yg ckp. HEHE.

A: umur dia berapa ?
B: 58 lahhh
A: Wahh, nampak macho lah~!~!


Photobucket

Photobucket


haaa,kan titewww dah ckp, pengetua kite machoooo. Dia baik :)
Tpi aku tak suke bila hri senin. tau2 je lah. Assembly kn ?

HUHUHU, yg tak msuk choral speaking, mule2 bgi alsan mcm2 dkt ckgu, tak bleh dtg lah sbb mak msuk sepital, atuk sakit, anta atuk pergi haji lah ape lah. Apelah korang. msuk menda lain boleh plak.

alah, tak nmpk pengetua titewwww.
Photobucket
HIHI, utk elakkan kontroversi.

Hrini titewww borak2 dgn A dgn B. Tanye psal bola sepak lawan eton college london under17 tu.

AJ: ko prgi kn bola, lwan college london tu kn ?
A: HAAH, best wei.
AJ: bestnyaaa. Aku kna blik kmpung. Anak sultan phg ade kn ?
A: Adaaaa, dia prgi kacau org berkawat hritu, kesian aku tgk askar tu, rse nak sepak je anak sultan tu :)
AJ: oh, aku dh agak dah, nme lgi anak sultan kn? Tpi dia hot kan ?
A: Shahrin ko nk cmpak mana haaa ? Shahrin oh Shahrin

haaa, jgn gtal2 nak curi gmbr anak sultan pahang saya ni :)
Aku sihir ko kang.


Green Icons
untuk elakkan kontoversi jgak :)


oh ye, lupe. Tgk error putih tuuu, tu kawan saya :) They are from a same class with me :)

2 comments:

budaksetan said...

ouh hensem nye dia,awww :')
btw aku bukan anonymous tu kan?HAHA

A.J De's said...

@budaksetan. Klau bukan kau yg hntr, bukanlah. Aduhh ko nih.